Gràcies a la participació dels alumnes de l’optativa de Visual i Plàstica de 4t ESO, s’ha desenvolupat un projecte participatiu molt engrescador per poder copsar els interessos i gustos dels nostres alumnes en referència a l’equipament esportiu i les bates de la Fundació Educativa Cor de Maria i també de la Fundació Cor de Maria – Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols. 

D’entre els treballs elaborats per aquests “petits-grans creadors” les escoles van fer una primera tria i finalment la Comissió Institucional, formada per membres del Patronat, professors i mestres de les diferents àrees i famílies, van decidir els models finalistes.

       Ara us toca a tots vosaltres participar en aquest projecte!! 

Cliqueu l’enllaç Projecte dissenyem on podreu veure els dissenys finalistes i fer la vostra votació!