Per sisè any consecutiu l’alumnat de 3r d’ESO organitza amb molta il·lusió la Cursa Solidària pro Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació de malalties minoritàries.

La cursa tindrà lloc el proper diumenge 15 de desembre a les 10h del matí i com a novetat el punt de sortida i arribada serà al Firal petit.

Les inscripcions estaran obertes des del 18 de novembre al 2 de desembre a la porteria de l’escola o a través dels tutors dels alumnes. Aquest any es regalarà una camiseta a cada inscrit, entre altres obsequis. El mateix dia de la cursa es podran fer inscripcions però no es garanteix que quedin obsequis.

El cost de la inscripció de la modalitat Participativa i Competitiva és de 7 euros si és anticipada i 10 euros si es realitza el dia de la cursa. A la modalitat de Caganius el cost és de 4 euros. Tots els beneficis aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3.

Per tal de facilitar l’organització, aquest any i com a novetat, el divendres 13 de desembre s’han de recollir els dorsals i obsequis a l’escola Cor de Maria d’11 a 13 i de 15 a 19.

Us hi esperem!