El desembre és un mes ple d’activitats a l’Escola Cor de Maria – Maria Reina d’Olot. Tots els cursos celebren el final del primer trimestre dels curs coincidint amb les Festes de Nadal. La primera d’aquestes activitats va ser la V Cursa Solidària, el diumenge 2 de desembre, organitzada per l’alumnat de 3r d’ESO pro Marató de TV3. Enguany es van recollir 3070€ que es van lliurar íntegrament al programa solidari.

El dissabte 15 de desembre va ser el torn dels nens i nenes de Maria Reina. Es va celebrar el 37è Pessebre Vivent amb escenes tradicionals com els àngels, l’infern, el menjador de la casa de pagès i d’altres de noves com l’hort, el bestiar o el rec per rentar. Un munt d’espectadors van poder gaudir del Pessebre i fotografiar els més petits de l’escola en els diferents papers. A més a més tots els visitants van poder participar en una xocolatada gentilesa de l’AMIPA.

El diumenge 16  es va fer la tradicional cantada de Nadal al Teatre Principal. Aquest cop amb el nom “El meu Nadal”, els alumnes de primària i de 1r i 2n d’ESO van interpretar diferents nadales en dues sessions plenes de gom a gom per als familiars i amics.

El dimarts, 18 de desembre, els petits de Maria Reina van rebre una visita molt especial i inesperada: dos patges de Ses Majestats Els Reis d’Orient els van visitar i els van recollir les cartes que havien escrit.

Al llarg de l’última setmana, els nens i nenes d’educació infantil i cicle inicial van participar a la Gran Cagada del Tió organitzada per les seves tutores. Van gaudir de cançons, regalets i moltes sorpreses.

Finalment ja per tancar els actes nadalencs hi va haver les diferents representacions dels Pastorets d’Olot a càrrec dels alumnes de 4t d’ESO per a tot l’alumnat de l’escola i les famílies.

Han sigut unes setmanes plenes d’activitats que han ajudat a cohesionar el grup i han fet viure i preparar aquests festes de Nadal com uns moments entranyables i emocionants: manualitats, poemes, sortides, pessebres, patinatge sobre gel…