Divendres passat vam celebrar la diada de Sant Jordi!
Al matí a Maria Reina els companys i companyes de 3r d’ESO van representar la llegenda de Sant Jordi amb titelles pels alumnes de cicle inicial, els alumnes de Maria Reina i de les llars d’infants l’Avet i la Nina de Drap. A continuació, els alumnes de les diverses etapes van poder compartir una bonica estona!
Més tard, al pati del Cor de Maria es va dur a terme un acte que va consistir en la lectura d’uns rodolins i poesies escrites per tot l’alumnat. En aquest cas, vam estar acompanyats per  la gent gran de la residència del Tura, que també va voler participar amb la lectura d’una poesia.
Per acabar la jornada, durant la tarda, els alumnes de primària van realitzar una manualitat molt xula per portar a casa.
Com cada any, els alumnes de 4t d’ESO van vendre roses a l’escola i el mateix dia de Sant Jordi, i els beneficis aniran destinats al seu viatge de final d’etapa.
Tothom va gaudir molt de totes les activitats en el marc d’aquesta diada tan emblemàtica. Bon Sant Jordi!
unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed