Els dies abans de les vacances de setmana santa l’escola ha bullit d’activitat per tot arreu. A infantil, els nens i nenes han descobert els secrets d’un munt d’oficis: cuiner, bomber, actor, arquitecte, esportista i botiguer A la setmana dels oficis els més petits han gaudit d’uns dies molt divertits on han après molt.

A inicial la màgia ha arribat a totes les aules amb el projecte “Un toc de vareta”. Trucs de màgia, manualitats, pocions, bruixes i bruixots, han omplert de màgia i misteri tots els racons de primer i segon.

A cicle mitjà el projecte “Esport i hàbits saludables” han acostat als nens i nenes de 3r i 4t a la importància de portar una vida sana. L’alimentació, l’esport i els bons hàbits han estat l’eix central a partir del qual s’han desenvolupat totes les activitats d’un projecte divertit i pràctic.

Els grans de primària han passat uns dies plens d’activitats molt diverses amb el projecte “Ens ubiquem”. Amb el relleu, el paisatge i el clima com a tema central, el projecte ha permès als nois i noies esbrinar com es produeix electricitat a partir d’una llimona, construir un joc “connector” o fer jocs d’orientació per l’escola amb les tablets i a partir de codis QR.

Una setmana intensa plena de visites sorpresa, diversió i aprenentatge!

 

cicleinicial cicleinicial2 IMG_6417 unnamed (1) unnamed (3) unnamed