Els alumnes de 2n d’ESO han participat al concurs X(p)rimenta 2016 organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i  per l’Associació Catalana de Comunicació Científica que té com a objectiu la divulgació científica mitjançant la filmació d’un experiment científic.

D’entre els 187 vídeos presentats, el treball realitzat per les nostres alumnes: Sara Canseco, Jihan Lamrini, Júlia Guix, Sandra Moreno i Mònica Oliveras  ha estat  guardonat amb una menció pel seu experiment “ La Llei de Faraday”  el qual  serà incorporat al portal de Recerca en Acció.

Podeu visualitzar els vídeos realitzats en el següents enllaços:

Llei de Faraday

El principi d’Arquímedes

Pressió atmosfèrica

L’aigua, un cas especial

 

Enhorabona a tots els alumnes de 2n ESO per l’esforç i  la feina feta!