UNA WEB DE 3r d’ESO DEL COR DE MARIA D’OLOT PREMIADA PER LA FUNDACIÓ PUNTCAT

UNA WEB DE 3r d’ESO DEL COR DE MARIA D’OLOT PREMIADA PER LA FUNDACIÓ PUNTCAT

Un grup d’alumnes del Cor de Maria  ha estat premiat per la Fundació puntCAT  amb el primer premi de la categoria de 1r a 4t d’ESO del certamen de webs al punt.cat, en la seva  quarta edició. El concurs convida els estudiants de territoris de parla catalana d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior a dissenyar un lloc web en català dins el seu àmbit acadèmic. En aquesta edició els estudiants participants han estat 1.727 corresponents a un total de 508 grups de 93 centres educatius.

La web premiada del Cor de Maria http://catalunyatriomfant1714.cat té com a títol “Catalunya 1714” i recull els fets de la Guerra de Successió de Catalunya i les seves repercussions posteriors.

L’acte d’entrega del premi va tenir lloc  el passat dia 29 de maig  al CosmoCaixa de Barcelona i va comptar amb la presència de Ricard Huguet i  Santi Ribera, president i director respectivament  de la Fundació puntCAT, Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat i Meritxell Ruiz, directora general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Els estudiants guardonats participaran en el concurs internacional Dot Awart, que reconeix anualment els millors llocs webs dissenyats per joves que, en aquesta edició provindran de França, Lituània, El Salvador, Portugal i dels territoris de parla catalana.

http://fundacio.cat/ca/noticies/la-fundacio-puntcat-premia-els-millors-webs-en-catala-dissenyats-estudiants

Cosmocaixa foto