MAPADEBALL 2020 | Espectacle: Carrers

Els i les alumnes de 2n d’ESO varen iniciar a mitjans de gener el projecte de dansa contemporània “Mapadeball”. A causa de la situació sanitària, l’actuació final no es va poder dur a terme de manera presencial al Teatre Principal d’Olot.

Així doncs, per no deixar en va el projecte, al llarg d’aquest període de confinament l’alumnat de les diferents escoles partícips ha representat diversos moments de l’obra. El resultat final el podeu veure a continuació, https://www.youtube.com/watch?v=_EU7Ax92moc

Des de l’escola volem donar les gràcies a les coreògrafes Marta i Janna per la seva dedicació i formació, així com a l’Esther del Teatre d’Olot i al Mercat de les Flors per promocionar aquest tipus de projectes educatius a la nostra ciutat.

 

Preinscripcions

LLISTA D’ASSIGNATS, 07/07/20 (clica)

LLISTA DE PREINSCRITS, 07/0720 (clica)

LLISTA DE BAREM ORDENADA, 11/06/2020 (clica)

LLISTA DE BAREM UN COP RESOLTES LES RECLAMACIONS (clica)

LLISTA DE BAREM (clica)

 

El Departament d’Educació ha fet públiques les dates de preinscripció pel segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

A continuació us expliquem els detalls del procés:

 

Dates

Del 13 al 22 de maig, ambdós inclosos

Quina documentació es necessitarà?

–       Sol·licitud de preinscripció degudament omplerta (document adjunt).

–       Original i fotocòpia del llibre de família (pàgina amb les dades de l’alumne/a)

–       Original i fotocòpia del DNI del pare i la mare o del tutor/a

–       Original i fotocòpia del DNI de l’alumne, en cas que en tingui

–       Original i fotocòpia de la targeta sanitària individual de l’alumne/

–       Original i fotocòpia del carnet de vacunes

Com es farà?

Presencialment al Cor de Maria els dies 19, 20, 21 i 22 de maig. Caldrà demanar cita prèvia trucant al 972 26 13 91 i portar la documentació requerida. L’escola prendrà totes les mesures d’higiene que el Departament de Salut ens indiqui per tal de garantir la vostra seguretat durant tot el procés.
Telemàticament durant tot el termini establert. En aquest cas caldrà fer la preinscripció a la web del Departament d’Educació:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20483_preinscripcio_escolar?moda=1

A continuació haureu d’enviar el resguard de la preinscripció i tota la documentació fotografiada o escanejada al correu electrònic cordemaria@cordemariaolot.cat, en cas que seleccioneu la nostra escola en primera opció. El termini per enviar la documentació acaba el dia 23 de maig.

 

Des de l’escola volem facilitar-vos al màxim tot el procés de preinscripció. És per això que us oferim la possibilitat de fer una trobada online o una trucada amb un membre de l’equip directiu per parlar sobre qualsevol aspecte pedagògic o de funcionament de la nostra escola. Per demanar una cita o per resoldre qualsevol dubte podeu adreçar-vos a aquest mateix correu electrònic (cordemaria@cordemariaolot.cat).

Desitjant que estigueu bé, restem a la vostra disposició per ajudar-vos en allò que necessiteu.

 

“Informació de les mesures preventives per contenir el coronavirus”

El Departament d’Educació, seguint les instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 de març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

La Fundació Educativa Cor de Maria ha creat una comissió de seguiment sobre el COVID-19, amb l’objectiu de mantenir-vos informats i prendre les decisions que calgui en cada moment.  

 La comissió de seguiment sobre el coronavirus està formada per la Vicepresidenta del Patronat, l’Equip de Gestió de la Fundació, el representant d’una de les AMPES i un membre de la representació legal de les persones treballadores.

Des de la comissió seguirem totes les informacions, protocols i indicacions dels organismes oficials per actuar amb el rigor necessari. 

Tota la informació actualitzada es pot trobar:

Jo també soc meteoròleg/a

Aquest passat divendres 28 de febrer, els alumnes i les alumnes de 1r d’ESO han finalitzat el projecte “Jo també soc meteoròleg/a”, fent una connexió amb el meteoròleg de TV3 Tomàs Molina. Durant la sessió, els i les alumnes han presentat previsions del temps al conegut meteoròleg, i han pogut demostrar els coneixements adquirits al llarg del projecte. També han realitzat una entrevista i un joc de preguntes amb resposta tancada, que han permès conèixer al detall quin és el seu dia a dia i la seva cara més personal.

PADRINS DE LECTURA

Aquest trimestre hem començat l’apadrinament lector, que és una activitat cooperativa que es realitza en parelles formades per alumnes de sisè que fan de padrins i els alumnes de primer que fan de fillols. Aquesta activitat afavoreix la comunicació de l’alumnat de diferents cicles i fomenta l’aprenentatge entre iguals.

El padrí té el compromís i la responsabilitat de vetllar per l’aprenentatge lector del seu fillol. L’ajuda a aprendre a llegir, alhora que li intenta encomanar el gust per la lectura.