A causa de la situació sanitària actual, aquest any no podem dur a terme la Cursa Solidària. Ara bé, tenim una proposta per a vosaltres. Volem presentar “KM per La Marató”, una alternativa solidària i esportiva.

 

Quins objectius perseguim?

  • Promoure l’activitat física entre l’alumnat de l’escola, les famílies i la comunitat educativa.
  • Incentivar els hàbits saludables diaris.
  • Sensibilitzar i divulgar la lluita vers la Covid-19.
  • Col·laborar en la suma de recursos per eradicar la pandèmia.
  • Fomentar valors vitals com la solidaritat, l’empatia i l’altruisme.

 

En què es basa la proposta?

“KM per La Marató” consisteix en realitzar un recorregut en un indret qualsevol, caminant, corrent o en bicicleta, sols o acompanyats amb la família. Per cada quilòmetre realitzat, es farà una aportació d’1€, tot i que si es desitja es pot fer una donació voluntària.

 

Com puc participar?

  • Envia una/es fotografia/es al correu “comunicacio@cordemariaolot.cat amb la distància recorreguda i el moment que has compartit en família. Per saber la distància recorreguda podeu utilitzar qualsevol aplicació mòbil. 
  • Fer una transferència al número de compte bancari de l’escola, posant com a concepte “Marató”.

 

“No oblideu que junts som més forts. Junts som imparables”