Els alumnes de 2n d’ESO continuem realitzant les activitats emmarcades dins del projecte solidari “ Regalem somriures”.

Aquest 2n trimestre hem col·laborat amb l’associació Donants de Sang de la Garrotxa. La nostra tasca ha consistit en repartir cartells i flyers als comerços del nucli antic d’Olot.  A més, el cap de setmana del  2 i 3 de febrer, amb motiu de les jornades de donació de sang programades pel Banc de Sang i Teixits a l’Hospital Comarcal d’Olot, vam fer de voluntaris ajudant en diferents tasques.

Pel que fa a l’activitat de l’intercanvi de cartes escrites en anglès amb nenes sirians refugiats a Grècia, ja s’han enviat les cartes i ben aviat esperem la seva resposta.  L’Albert Tudela, de Girona Acull, ens va venir a fer una xerrada a l’escola per explicar-nos la seva pròpia experiència en diferents camps de refugiats, i ens va ajudar a entendre la trista realitat en la qual viuen aquestes persones.