A l’escola Cor de Maria- Maria Reina apostem fort per l’aprenentatge d’idiomes i pel foment de la creativitat i la capacitat de resoldre problemes de manera innovadora entre els nostres alumnes. En aquesta línia, l’escola duu a terme el projecte d’emprenedoria “Be an Entrepeneur”. Des de l’inici del curs, els joves de 3r d’ESO de l’escola han seguit el procés d’identificació i creació del seu propi projecte d’emprenedoria, amb l’assessorament d’un tècnic de l’Escola d’Emprenedors. L’activitat s’ha conduit en tot moment en llengua anglesa. Finalment, el passat dimarts 28 de gener, va tenir lloc al Cor de Maria, la presentació dels projectes d’emprenedoria, en anglès, davant les famílies, l’equip directiu, i professorat de l’alumnat participant. Amb els seus projectes: “Sp School”, “NOW” i “Intelligent Radar”, els nois i noies de 3r d’ESO van mostrar amb èxit les seves dots emprenedores i comunicatives.

entrepeneur I entrepeneur II