Educació Primària

L’etapa de primària continuem acompanyant els alumnes en el seu procés de creixement personal perquè en un futur puguin afrontar el reptes del món canviant.

Tenim un tarannà acollidor, proper i familiar on la comunicació amb les famílies és una part molt important del nostre dia a dia.

Comptem amb un equip estable, compromès amb el projecte d’escola i implicat amb l’entorn.

Perfil de l'alumne

  • Ens il·lusiona una persona EMPRENEDORA, que busca solucions creatives i innovadores, amb esforç i entusiasme per aprendre.
  • Ens il·lusiona una persona REFLEXIVA, que analitzi situacions, fets i circumstàncies per construir la seva pròpia opinió.
  • Ens il·lusiona una persona CONSCIENT, que es coneix, s’estima i sap canalitzar les seves emocions per relacionar-se de manera assertiva.
  • Ens il·lusiona una persona COMPROMESA, que s’implica amb els seu entorn i la societat per a la recerca del bé col·letiu.
  • Ens il·lusiona una persona COMPETENT, que resol situacions diverses desenvolupant el ventall d’aprenentatges adquirits

Projecte educatiu i criteris d'avaluació

Connectem!

El projecte educatiu consta de quatre eixos: 

 EIX DEL PENSAMENT 

Activem el cervell! 

Oferim propostes que permeten a l’alumnat  desenvolupar processos de consciència,   reflexió, anàlisi, pensament crític i memòria;   sabers que utilitzarà per aprendre a pensar,   comprendre, formar idees, relacionar-les amb altres i comunicar-les mitjançant els diferents llenguatges. 

EIX L’ART 

Estimulem la imaginació i la creativitat! 

Oferim propostes que permeten a l’alumnat percebre i expressar inquietuds a través de l’educació musical, visual, plàstica i audiovisual; sabers que li permetran estimular la creativitat, fomentar l’expressió  personal, millorar les habilitats cognitives i emocionals, promoure la comprensió cultural i conèixer la nostra història. 

EIX DE CONEIXEMENT CIENTIFIC I TECNOLÒGIC 

Explorem i entenem el món.  

Oferim propostes que permeten a l’alumnat comprendre i aplicar els principis de l’estudi científic, tecnològic i matemàtic; sabers que utilitzarà per observar, experimentar, fer hipòtesis i extreure conclusions. També integrarà les tecnologies per trobar solucions pràctiques i  Innovadores. 

EIX DE BENESTAR 

Procurem pel nostre benestar i el dels altres 

Oferim propostes que permeten a l’alumnat desenvolupar la seva pròpia educació emocional, física i mental per tal d’esdevenir persones sanes i amb un bon autoconeixement; sabers que utilitzarà per aprendre a conviure dins la societat de manera empàtica, ètica i saludable, tot arribant a transformar-la.

Estimulem actituds de compromís

Creem espais democràtics amb la plena participació de la comunitat educativa

Promovem l’art com a mitjà d’expressió per connectar-nos amb el nostre entorn i despertar sensibilitats

Fomentem la resolució de problemes buscant solucions creatives i innovadores

Prioritzem el vincle emocional i l’adquisició d’hàbits i rutines, per tal que l’escola sigui un espai segur i acollidor