Xerrada sobre igualtat de gènere en el món laboral amb l'alumnat de quart d'ESO

Xerrada sobre igualtat de gènere en el món laboral amb l’alumnat de quart d’ESO

El passat dijous, 9 de novembre, Klara Regnö (Estocolm, Suècia), investigadora i professora feminista especialitzada en el camp del gènere, la gestió i l’organització i resident a la darrera edició de la Residència Faber*, Feminismes, ha realitzat una xerrada participativa amb l’alumnat de quart d’ESO.

Klara Regnö va compartir amb nosaltres la seva recerca i investigació en lideratge feminista,  igualtat de gènere, equitat i diversitat. El seu treball es centra especialment en com les dones i altres grups desfavorits han de superar diferents barreres per obtenir els mateixos drets que els homes o grups amb privilegis especials en el món dels estudis o del treball.

L’activitat va tenir una durada de dues hores i va ser en anglès. Imatges, estadístiques, reflexions i dinàmiques de grup van demanar tota l’atenció d’un l’alumnat que va poder veure la importància  que tenen les iniciatives per a la igualtat de gènere i la diversitat.

*Faber, residència d’Arts, Ciències i Humanitats  de Catalunya a Olot, un lloc on escriptors, traductors, artistes de disciplines diverses, acadèmics i científics treballen en els seus projectes personals.