Cor de Maria participa a la I Jornada Premis Baldiri Reixac

Cor de Maria participa a la I Jornada Premis Baldiri Reixac

El dissabte, dia 20 de novembre, va tenir lloc a la Universitat de Vic la I Jornada Premis Baldiri Reixac 2012, amb la voluntat de fomentar una escola catalana i de qualitat, que ha inspirat els Premis des dels seus inicis  fa 35 anys.

La Jornada va comptar amb uns 200 participants. Les professores del Cor de Maria Tura Badosa i Alícia Bolíbar van presentar una ponència explicant els elements metodològics del treball de recerca: “Pedres que parlen, patrimoni europeu, patrimoni català”, treball realitzat per l’Albert Pujol i que va ser premiat en l’edició 2011- 2012.

La finalitat d’aquesta Jornada, que se celebrarà anualment amb motiu de cada nova convocatòria, és posar en valor i compartir alguns dels treballs premiats en l’edició anterior. Concretament són objectius de la Jornada: enfortir els lligams entre l’extensa xarxa que avui formen les escoles i els ensenyants que han participat en els premis al llarg d’aquests anys, donar visibilitat al treball dut a terme pels diferents centres educatius, difondre el coneixement generat i acumulat a través dels diferents projectes presentats, conèixer i compartir experiències i bones pràctiques educatives, promoure la innovació educativa  i  consolidar una escola compromesa amb el país, la seva llengua i la seva cultura.