“NADALES DE CONTE “ del COR DE MARIA.

“NADALES DE CONTE “ del COR DE MARIA.

El dissabte, dia 1 de desembre, va tenir lloc a la sala Torín  “Nadales de conte” que va consistir en una activitat multidisciplinar organitzada per l’escola Cor de Maria, que pretenia afavorir el treball en grup i l’educació en valors, així com la trobada familiar en el marc del Nadal. Cada curs d’Educació Primària va preparar la representació d’un conte i una cançó referida a la conclusió del mateix, que partia d’una tonada nadalenca, amb adaptació de la lletra i la música.

La cançó final de tot l’alumnat, “Nit de Nadal”, i la cançó que va interpretar el claustre de professorat, “El teu Nadal millor” van ser produccions originals en la lletra i música.

L’activitat, dirigida per la mestra de música Natàlia Peña, va constar de dues sessions que van omplir la sala Torín de pares i familiars de l’alumnat del Cor de Maria.

La vetllada, que va comptar també amb la col·laboració del personal no docent de l’escola, va gaudir d’una gran acceptació entre tots els assistents i va representar l’inici de les activitats nadalenques d’aquest centre educatiu.

 

 

Trobareu + fotos a la galeria de fotos de l'Alexia.