L’ALUMNAT DE 2n d’ESO ENGEGA EL SEU PROJECTE SOLIDARI “REGALEM SOMRIURES”

L’ALUMNAT DE 2n d’ESO ENGEGA EL SEU PROJECTE SOLIDARI “REGALEM SOMRIURES”

“REGALEM SOMRIURES”

L’alumnat de 2n d’ESO ha iniciat aquest 1r trimestre el projecte solidari sota el nom “Regalem Somriures”. El projecte consisteix en treballar algunes entitats socials que hi ha a la Garrotxa i al Gironès i que treballen per a la millora del benestar de les persones. Els alumnes podran conèixer de primera mà les diferents entitats, i  tindran l’oportunitat de participar en algunes de les activitats que s’organitzen. Cada alumne ha pogut escollir l’activitat a realitzar segons les seves preferències.

Les activitats que ja s’han dut a terme són les següents:

  • Centre de Distribució d’Aliments (Càritas): un grup d’alumnes ha anat al CDA per ajudar en les tasques de magatzem (post Gran Recapte). Podeu accedir a la notícia publicada a la web de Càritas http://www.caritasgirona.cat/CA/2120/noticies.html
  • Creu Roja: un grup d’alumnes ha anat a ajudar en la tria i embalatge de joguines recollides en la “campanya de recollida de joguines” que organitza cada Nadal la Creu Roja de la Garrotxa . Podeu accedir a la notícia publicada al facebook de la Creu Roja: https://www.facebook.com/CreuRojalaGarrotxa/
  • Girona Acull – Project Eleas: els alumnes han iniciat un intercanvi de cartes, en anglès, amb nois/es sirians que es troben al camp de refugiats de Grècia ( Eleonas, Atenes).

Les properes col·laboracions que es realitzaran seran amb l’Associació Donants de Sang de la Garrotxa (ajudar en la difusió de la pròxima jornada de donació de sang de la Garrotxa i participar-hi activament el mateix dia) i amb la Creu Roja (ajudaran a repartir roses el dia de Sant Jordi als avis/àvies que es troben sols). A més, es continuarà treballant amb l’intercanvi de les cartes.

Els alumnes que ja han participat en alguna de les activitats estan molt contents amb la col·laboració que han realitzat, i per part dels responsables de les entitats ens han fet arribar el seu agraïment per la feina feta.