“La Garrotxa, conèixer per estimar”,  al Cor de Maria

“La Garrotxa, conèixer per estimar”, al Cor de Maria

El dia 25 d’abril va tenir lloc a l’escola Cor de Maria la visualització de la concreció anual del Projecte Educatiu del centre, que aquest curs s’ha basat en el treball transversal de diversos aspectes identitaris de la nostra comarca. L’activitat va comptar amb la presència  de pares i familiars, que van omplir la sala d’actes del centre , ja que la pluja va impedir la seva realització al pati de l’escola, tal com estava previst.

L’alumnat de l’escola, de P3 a 4t d’ESO, va representar diverses escenes que tenien com a temes la faràndula, els barris de la ciutat, la gastronomia, la parla garrotxina, el coneixement del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa,  una aproximació a l’obra “La Punyalada”  de Marià Vayreda,  així com a la història local, a través de l’estudi del nomenclàtor viari del nucli històric de la ciutat, entre d’altres. L’activitat també va comptar amb la representació de diversos balls propis de la comarca.

L’objectiu de la vetllada era compartir amb la comunitat educativa i en el marc de la diada de Sant Jordi ,tot un seguit de treballs realitzats per l’alumnat durant el curs.