FESTIVALS DE FI DE CURS A L’ESCOLA COR DE MARIA – MARIA REINA

FESTIVALS DE FI DE CURS A L’ESCOLA COR DE MARIA – MARIA REINA

El fi de curs ha arribat i a Maria Reina i al Cor de Maria l’hem acomiadat d’una manera festiva i alegre com és de costum.

El divendres 6 de juny, el pati de Maria Reina es va convertir en un espai de festa i màgia. A través d’una màquina del temps, els petitons de la casa, nens i nenes d’educació infantil, van fer un repàs a les diferents etapes de la història. El títol del festival: “Un passeig per la història”. Els familiars embadalits, les mestres implicades i la mainadeta fent molt bé les diferents danses que havien estat preparant amb molta il·lusió. També, igual que cada curs, els nens i nenes de P5 es van graduar, i van acomiadar-se de Maria Reina per anar amb moltes ganes al Cor de Maria, on continuaran la seva escolarització.

El divendres 13 de juny, les pistes poliesportives del Cor de Maria van esdevenir una gran pista de circ. Sota el títol: “El circ de tots plegats”, l’alumnat de primària i de secundària va realitzar un seguit de números de circ, tots ells plens de bon humor i fantasia: pallassos, banda de música, forçuts, animals i domadors, majorets, mims… El festival va acabar amb el sopar familiar, una vetllada agradable i distesa que, acompanyada per la música del DJ Albert Pujol, va arribar fins a la mitjanit.

Ambdós festivals van acabar amb el ball de la faràndula de l’escola i en Xiqués i la Maria, amb una música nova que estrenàvem gràcies a la nova gravació amb la cobla Flama de Farners.