Jornada d'emprenedoria a Girona

Jornada d’emprenedoria a Girona

 El dimarts, dia 14 de maig, va tenir lloc a l’Auditori de la Mercè de Girona la Jornada d’emprenedoria 2013, que va agrupar alumnes de 19 centres gironins públics i concertats de Roses, Girona, Banyoles La Bisbal, Salt, Celrà, Llagostera i Olot agrupats en 29 grups de treball.

Els equips de joves emprenedors de 3r i 4t d’ESO formaven part dels programes Be an Entrepreneur de la Fundació Escola d’Emprenedors, Kit Caixa Joves Emprenedors de la Fundació “La Caixa” i Empresa Jove Europea- Valnalón, impulsat per la Cambra de Comerç i la Fundació Princep de Girona.

Durant dues hores i mitja els joves van exposar els seus projectes a un jurat format per experts i a un nombrós públic i , tot seguit, es va poder visitar la part gràfica dels treballs i es va realitzar una taula rodona formada per professors i una altra per alumnes participants en els projectes.

Finalment es van donar dotze reconeixements al millor pla d’empresa, al millor pla de marquèting, a la millor organització interna, al projecte amb major visibilitat i implicació del centre educatiu, al millor logo, al millor nom del projecte, a la millor idea de negoci, a l’equip amb més esperit comercial, a la millor presentació gràfica, a la millor exposició oral, al projecte més creatiu i al projecte més innovador socialment.

El grup de la nostra escola format per la Laura Cruañes, la Júlia Fabregó,  la Laura Plana, l’Estel Fontàs i la Claudia Coderch ha rebut la distinció a la millor idea de negoci  amb el projecte Easy Notes. Aquest projecte realitzat en llengua anglesa ha estat possible gràcies al Programa Be an Entrepreneur subvencionat per l’Ajuntament d’Olot.

 La trobada va ser molt enriquidora ja que va reunir centres de molt diversa tipologia per tal de compartir els valors de l’emprenedoria i aprendre els uns dels altres.