El passadís

El passadís

L’Escola Cor de Maria-Maria Reina ha inaugurat un nou espai expositiu que té per nom “El passadís” i que presentarà tres exposicions cada curs. La mostra que ara es pot veure recull una selecció de treballs de l’arquitecte i exalumne de l’escola, Arnau Vergés. L’interès del seu treball, el fet que es cumpleixin els seus primers deu anys com a arquitecte i la seva condició d’exalumne han fet d’aquesta mostra la idònia per inaugurar aquest nou espai.

A través d’aquest passadís es podrà accedir a propostes tant individuals com col·lectives (en alguns casos amb la participació d’exalumn@s), de diferents camps (arquitectura, música, il·lustració, ciència, tecnologia…) i amb la utilització de diferents estratègies i tècniques de presentació dels treballs.

Tot i que “El passadís” és un espai pensat perquè pugui ser visitat per tothom, està principalment dirigit a l’alumnat perquè pugui conèixer iniciatives interessants i suggeridores. La mostra de l’Arnau Vergés es podrà visitar fins el 22 d’abril, de dilluns a divendres, de deu a dues del migdia i de quatre a set de la tarda.