Cursa solidària nadalenca pro Marató de TV3

El passat dissabte 13 de desembre els alumnes de tercer d’ESO  van organitzar una cursa solidària nadalenca pro Marató de TV3, en el marc del projecte d’emprenedoria, amb l’objectiu d’aconseguir el màxim de diners possibles per a aquesta causa.

En primer lloc, hi va haver la competitiva, d’aproximadament tres quilòmetres amb més d’una vintena de participants.

En segon lloc, va tenir lloc la cursa participativa, d’un quilòmetre i mig, que es va poder realitzar caminant tranquil·lament. Va tenir molt d’èxit ja que més de setanta persones van aportar el seu granet de sorra.

I en darrer lloc, es va dur a terme la cursa de caganius, creada per la diversió i la participació esportiva del més petits (fins a 5 anys). També hi van participar més de vint nens i nenes.

Tota la matinal va estar amenitzada pel grup de timbalers Trenkabaketes i per dues gegantesses creades per dos alumnes de l’escola. Tot plegat va donar un aire festiu i alegre a la jornada.

Una vegada acabades les curses, es van lliurar els diplomes dels tres primers de cada cursa i un obsequi de l’empresa Tipicat pel primer. Així mateix, es van donar obsequis pels corredors més petits.

Tot aquest esdeveniment ha estat possible gràcies a la col·laboració de les següents empreses i entitats:

–        El Consell Esportiu de la Garrotxa

–        Empresa Sant Aniol

–        Forn de Pa Joan Costa

–        Òptica Fluvià

–        Néctar

–        Trenkabaketes

–        Tipicat

I de tots els nens i nenes, pares i mares, i tots familiars i amics que han participat en les curses. Moltes gràcies per tot, us esperem l’any vinent!