A 2N D’ESO:  EL NOSTRE PRIMER ESCAPE ROOM ORGANITZAT AMB ÈXIT

A 2N D’ESO:  EL NOSTRE PRIMER ESCAPE ROOM ORGANITZAT AMB ÈXIT

Els alumnes de 2n d’ESO, durant la setmana de treball de síntesi, van organitzar dins de l’escola el seu primer joc d’escape room.

El primer dia de projecte, van tenir l’oportunitat de realitzar un escape room a Barcelona. Per la majoria era el seu primer escape room i els va fer molta il·lusió sortir victoriosos després d’haver aconseguit l’objectiu. També els va servir per agafar idees i poder organitzar el seu escape room que els pares realitzarien a l’escola.

El joc que van organitzar tenia com a objectiu final trobar, en un temps màxim de 40 minuts, un antídot que ajudaria la Tifanny , la protagonista de la història, a curar-se d’una malaltia mortal. Els alumnes van decorar quatre espais per crear un ambient ben realista i en concordança amb  la història de l’escape room. Van preparar tres proves ben diferents  per a cada espai que els participants havien de superar amb 10 minuts (cada espai).

Els pares, en grups reduïts, van venir a  participar en el joc que els seus fills havien preparat. El resultat final va ser tot un èxit. Els pares van sortir molt contents de l’experiència viscuda i sobretot van passar una estona divertida i de treball en equip.

En finalitzar l’activitat, cada grup de pares es va poder fer una foto de record ben original en el photocall que els alumnes havien preparat a l’entrada de l’escola.

Enhorabona als alumnes de 2n d’ESO per la feina realitzada!