A partir del 30 de març ja podeu anar a veure la gran mona de Pasqua de la pastisseria  Ferrer Xocolata amb la que han col·laborat els alumnes de 2n d’ESO!

A partir del proper 30 de març, podreu veure exposat a la pastisseria Ferrer Xocolata ( Plaça Mora, 6) el resultat del projecte de tecnologia de les mones de Pasqua, amb el qual han estat treballant l’alumnat de 2n d’ESO al llarg d’aquest 2n trimestre. El projecte ha consistit en crear les estructures amb moviment i llum de diferents atraccions les quals conformen un parc d’atraccions, temàtica de la gran mona de Pasqua d’aquest any de la pastisseria Ferrer Xocolata. Aquestes atraccions han estat recobertes i decorades amb xocolata per en Jordi Ferrer.

Us convidem a visitar-ho i esperem que us agradi el resultar final. Els alumnes de 2n d’ESO han realitzat un gran treball en equip! Felicitats nois i noies!