El treball de recerca de 4t d’ESO: “Petjades per un món millor”. La biografia com a eina de coneixement, arriba al seu final, ja que el dia 20 de gener és la data d’entrega en format paper i digital. L’entrevista amb el personatge escollit és una part important del treball. Cada estudiant ha mogut “ cel i terra” per poder aconseguir una entrevista amb el  seu personatge  o, si no és possible, amb algú coneixedor de la seva obra.

Un exemple ben significatiu és l’entrevista que la Clara Aulinas va poder realitzar al personatge que ella havia escollit: el diputat i cantant empordanès Lluís Llach. L’entrevista es va realitzar al Parlament de Catalunya, va durar una hora i va ser “meravellosa” ja que vam descobrir a una persona radicalment senzilla, sincera, propera i compromesa amb el país. Gràcies Lluís per la teva generositat!

unnamed