En el nostre treball de recerca: “Petjades per un món millor”. La biografia com a eina de coneixement, una majoria dels personatges escollits pertanyen al món de l’esport i de la música. Tenint en compte aquest aspecte, la sortida del primer trimestre del curs ha estat al CAR (Centre d’Alt Rendiment Esportiu) de Sant Cugat del Vallès i a l’escola d’Arts Escèniques “Aules”.

Vam poder visitar les instal·lacions del CAR, observar alguns entrenaments (com els de  les nedadores de sincronitzada Gemma Megual i Ona Carbonell) i escoltar les interessants explicacions de la campiona de vela Aura Miquel, sobre el funcionament del CAR i la vida dels esportistes d’èlit.

També vam visitar l’escola “Aules”, on vam poder assistir a una classe d’interpretació dirigida per la subdirectora de l’escola Mireia Sanmartín.

Els objectius de la sortida eren:

  • Conèixer des de dins el món dels esportistes d’èlit i adonar-nos de l’esforç i el treball diari que hi ha darrera dels èxits esportius.
  • Visitar una de les escoles de dansa , música i interpretació més prestigioses de Catalunya i adonar-nos del difícil camí que han d´emprendre els músics, cantants i actors de talent.

Podem dir que els objectius s’han complert i que la sortida ha estat molt profitosa!