El passat divendres 28 d’octubre va ser un dia ben especial per l’alumnat de l’escola. Els petits de Maria Reina van fer la sortida de tardor a la natura i, tot passejant, van gaudir de l’entorn natural de la nostra ciutat, pintat de mil colors per la tardor. A la tarda van rebre la visita de la Tana, la castanyera.

Al Cor de Maria l’alumnat de 4t d’ESO van torrar unes castanyes delicioses i van preparar jocs de cucanya per als nens i nenes de primària. Ben tips de castanyes, s’ho van passar d’allò més bé amb els jocs que els més grans de l’escola havien pensat per a ells.

Per acabar la diada, amb la foscor del vespre, el pati de l’escola es va emplenar de tota mena de monstres per celebrar la festa de Halloween. Una desfilada de disfresses, un refrigeri, jocs, ball i un túnel del terror foren algunes de les activitats que es van dur a terme.

Va ser una gran festa de tardor!

Trobareu més fotos de la festa a la nostra plataforma Alèxia