El mes de juny a l’escola Cor de Maria – Maria Reina, com cada any, està ple d’activitats per tal d’acomiadar el curs d’una manera festiva, alegre i lúdica. Un munt d’actes fa que el final de curs sigui emocionant amb la implicació de tot l’alumnat des dels més petits de P3 fins als més grans de l’escola, els nois i noies de 4t d’ESO. A part de les activitats que cada curs fa des de la seva tutoria també hi ha actes més generals que es fan en conjunt.

 

Enguany a Maria Reina van preparar un festival d’allò més bonic. Amb el títol “Súper festival” els petitons de Maria Reina van fer un seguit d’actuacions sobre el conegut programa de TV3 “El Club Super 3”. Els pares, avis, tiets, germans i amics van quedar embadalits davant dels bonics balls i coreografies. A més a més, com cada curs, hi va haver la graduació dels nens i nenes de P5. Aquest festival va anar acompanyat d’un sopar fred a l’escola Cor de Maria.

 

D’altra banda al Cor de Maria també hi va haver un magnífic festival. “Els 30 principals” van omplir de música i balls les pistes poliesportives del Cor de Maria. Simulant una ràdio, es van poder reviure músiques i balls ben coneguts per a tot el públic. Com a novetat es va cantar l’himne del Cor de Maria, estrenat per aquesta ocasió i compost per l’alumnat de 4t de primària dins del seu projecte d’emprenedoria. També el festival va estar acompanyat d’un sopar fred al pati del Cor de Maria amb música de fi de festa de l’Albert Pujol.

 

Continuant amb les activitats de final de curs, cal dir que tot l’alumnat de l’escola va fer una celebració al pati del Cor de Maria on es van llegir diferents textos per reflexionar sobre el que havia estat el curs i desitjar un bon estiu a tothom. També en aquest acte els alumnes de 4t d’ESO van aprofitar per acomiadar-se dels seus companys d’escola durant tots els seus anys a l’escola. La celebració va anar acompanyada d’activitats al pati i a les pistes i a la menja del gelat típic de fi de curs.

Ja per acabar amb les festes i activitats, el 22 de juny, els nois i noies de 4t d’ESO van gaudir d’un preciós acte de comiat a la Sala Torín. Parlaments de mestres i professors, participació a l’acte del periodista Toni Sellas, padrí d’ enguany de la promoció 2016, actuació musical, distincions… Un munt de moments únics, especials i emotius pel fet de deixar l’escola després de tants anys de convivència.

 

c6aa540e-1bd8-4393-b97f-46794bf55ba4 029fdb0f-644b-40ab-a364-989716a64940 cb7bd631-0a79-4a2f-aea0-9910ebbf0c7d