El passat dijous 30 d’octubre l’escola Cor de Maria – Maria Reina va celebrar la seva festa de tardor, concretada en dos grans actes: la castanyada i la Halloween party. Al matí, els petits de Maria Reina van anar a la Fageda i a la tarda van rebre la visita de la Tana, la castanyera, i menjaren panellets que ells mateixos havien fet el dia abans. Al Cor de Maria, l’alumnat va participar en una gimcana esportiva i van degustar unes delicioses castanyes torrades.

La novetat d’aquest curs tingué lloc al vespre, amb la celebració de la Halloween party. La festa fou impulsada des del departament d’anglès del centre, i fou plantejada com una activitat més dins del projecte curricular de llengua anglesa, de manera que tot l’acte es va desenvolupar en aquesta llengua. L’alumnat de primària i ESO fou convidat a assistir a la festa disfressat. Un cop allà es van fer diverses activitats que van concloure amb algunes cançons que els nens i nenes van poder ballar.

L’escola considera important mantenir i potenciar les tradicions de la nostra cultura, com és la festa de la castanyada, tot oferint també activitats que permetin conèixer cultures d’altres indrets del planeta.

IMG-20141030-WA0009

DSC_0038   IMG-20141030-WA0011DSC_0119