Del 2 al 7 de febrer es va celebrar a Gal·les la segona trobada del projecte Comenius “Our Common European Roots”. La trobada va tenir lloc a l’escola Bishop Vaughan Catholic School, a la ciutat de Swansea, a la península Gower. Les diferents escoles europees participants van assistir amb una representació de professorat i alumnat d’entre 15 a18 anys, que es van allotjar amb famílies gal·leses. Durant aquesta setmana, els alumnes han presentat els seus treballs i han realitzat tallers d’història i de música tradicional, dos temes que es treballen en el projecte. També han pogut visitar la zona amb diferents excursions organitzades per l’escola amfitriona: Mumbles, Cardiff, la mina de Big Pit o Cyfarthfa Castle, entre d’altres. El més important ha estat, no obstant això, que l’alumnat i professorat de Gal·les, Itàlia, Polònia, Turquia i Catalunya, han compartit una setmana d’experiències enriquidores que ha ajudat a trencar prejudicis i estereotips i conèixer millor els països participants i la seva cultura. Aquest curs es celebrarà encara una tercera trobada, que tindrà lloc a Adana, Turquia.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA