El dijous 30 de gener es celebra el dia de la pau per commemorar l’aniversari de la mort de Gandhi, personatge cabdal en la lluita pels drets socials i la pau. L’escola Cor de Maria- Maria Reina va voler posar el seu granet de sorra per intentar aconseguir un món millor. Cada nen/a va elaborar un colom en el que, els més grans, van escriure un desig de pau. A més tots els/les alumnes i el professorat van compartir un acte senzill en el que es van llegir poemes i es van escoltar i cantar cançons en favor d’un món sense guerres. L’escola acull els ciutadans del futur i al Cor de Maria- Maria Reina tenim clar que, a part de la formació acadèmica, és molt important donar una educació en valors que permeti els/les nostres alumnes esdevenir ciutadans competents i compromesos amb la societat, per tal de caminar plegats cap a un món més just.

dia de la pau I dia de la pau II