Durant el mes de desembre, tota la comunitat educativa va participar i gaudir de diferents activitats que complementen la tasca educativa i fan que tot l’alumnat pugui viure aquestes dates tan assenyalades sentint-se part principal de la feina.

El 14 de desembre va tenir lloc la tradicional Cantada de Nadal. L’acte es va fer al Teatre Principal i va comptar amb dues sessions que van ser un èxit absolut, aquí els protagonistes van ser els nens i nenes de primària, amb la col·laboració d’alumnat de P5 i 1r d’ESO. Aquest any la cantada tenia per nom ANIMADALES, i al fons de l’escenari es veien projectades animacions inèdites amb els nens i nenes com a protagonistes.

Durant els dies 19 i 20 de desembre va ser el torn de l’alumnat de 4t d’ESO que van representar els Pastorets per tota l’escola, van ser quatres sessions que van agradar a petits i grans, també als pares i familiars. Van tenir la col·laboració dels nens i nenes de primer de primària fent d’àngels i pastorets. Aquest curs va presentar una important innovació en el cant d’Uriel.

També el dia 20, a Maria Reina, van arribar els Patges Reials, que van comptar amb la inestimable ajuda de l’alumnat de 2n i 3r d’ESO. Aquest fet va omplir d’alegria als més petits de l’escola, que van poder entregar il·lusionats les seves cartes.

I per últim, el dia 21 de desembre, va arribar una nova edició del tradicional Pessebre Vivent de Maria Reina. Aquesta activitat va tornar a reunir tota la comunitat educativa per veure els protagonistes d’aquesta història, els nens i nenes d’infantil que vestits i caracteritzats per l’ocasió van meravellar a tots amb la seva dolçor, espontaneïtat i il·lusió.