Els dies 7 i 14 de juny, van tenir lloc respectivament els festivals final de curs de la nostra escola que van aplegar la nombrosa comunitat educativa del centre.

La temàtica del festival de Maria Reina va girar a l’entorn del contes . Es van representar La rateta presumida, Els tres porquets, en Pinotxo, La Caputxeta vermella, La Ventafocs i La Bella dorment. Els petits de Maria Reina, convertits en prínceps i princeses, llops i caputxetes, pinotxos i gepettos, gats i ratetes, belles dorments , porquets i llops, van sorprendre a tothom amb els seus balls, el seu fantàstic vestuari i la seva elegància. La festa es va completar amb la graduació de P5, una actuació musical que va dinamitzar el fi de festa i un berenar per als nens i nenes gentilesa de l’AMIPA.

Al Cor de Maria, el festival tenia com a fil conductor la música de les diverses dècades des dels anys 60 fins a l’actualitat, sota el títol “ Ballem al ritme de les dècades. Així els diversos cursos van anar actuant amb una dinàmica coreografia per acabar amb un ball conjunt. A continuació, es va fer l’entrega dels premis als millors lectors de la biblioteca escolar i als alumnes premiats pel certamen literari promogut per l’AMIPA, que també va obsequiar l’alumnat amb un berenar. La festa va finalitzar amb un sopar familiar al pati de l’escola, que va comptar amb més de 300 persones. Després del sopar, el dj Albert Pujol, exalumne de la nostra escola, va fer les delícies dels assistents amb la seva excel·lent música.