L’Ajuntament d’Olot convoca per segon any consecutiu el premi JOVES BRILLANTS, per a un màxim de 10 joves de 4t d’ESO de les escoles i instituts de la ciutat. Aquests premis tenen com a objectiu potenciar i reconèixer l’esforç personal de l’alumnat en l’àmbit escolar i valorar l’esperit emprenedor, la coherència i el compromís amb la ciutat. Els joves candidats han de redactar un escrit que expliqui els seus interessos, activitats i il·lusions… i el centre educatiu ha de fer un informe valorant la trajectòria i la participació de l’alumnat en el centre i adjuntar l’expedient acadèmic dels estudiants. El premi consisteix en el reconeixement en un acte, a l’Ajuntament d’Olot, presidit per l’Alcalde de la ciutat, on assisteixen pares, familiars, professorat i els joves premiats en altres edicions. Els joves signen en el llibre d’honor juvenil de la ciutat. A part d’aquest reconeixement, els 10 joves brillants són també premiats amb una estada de cinc dies a l’equipament d’educació ambiental i científica, Món Natura Pirineus a les Planes de Son, on realitzen un munt d’activitats i sortides de lleure, natura i ciència.

L’acte de reconeixement es va celebrar el dissabte, dia 8 de juny, i els joves premiats de la nostra escola han estat Joan Bandrés i Ferrés i Andrea Sánchez Soler. Moltes felicitats Joan i Andrea i que aquest reconeixement esdevingui un estímul per seguir amb il·lusionada empenta el vostre projecte de vida!