Joan Bandrés i Ferres, alumne de 4t d’ESO del Cor de Maria va rebre el diumenge, dia 2 de juny, a l’Espluga de Francolí, un premi Baldiri Reixac pel seu treball “Tens un nom …i el sap tothom? Aproximació  a la història local i nacional a través del nomenclàtor viari del nucli històric de les ciutats de Barcelona i Olot. El treball, dirigit per la professora Tura Badosa, tenia com a objectius conèixer els criteris a l’hora de l’elegir els noms del carrers, estudiar l’evolució i la coherència del nomenclàtor, així com relacionar la història local i nacional amb els noms dels carrers de les dues ciutats.

L’acte dels XXXV Premis Baldiri Reixac fou  presidit pel conseller de Cultura de la Generalitat, Sr. Ferran Mascarell, i va ser  va ser una gran festa de l’escola catalana on també van participar escoles de més enllà del Principat com ara de Dénia, Castelló de Rugat o bé Andorra.