31 de maig i 1 de juny

Alumnes de Cicle Superior.

Objectius

Conviure amb els companys/es de l’escola, amb els/les mestres i el personal de la casa de colònies complint les normes bàsiques de comportament, de respecte pels demés i per l’entorn.

Descobrir com viuen les aus i aprendre a fabricar una casa-niu per a ocells.

Observar rèptils i amfibis en viu i aprendre com són i com viuen.

Elaborar una colònia a partir de plantes aromàtiques que s’han de cercar al bosc.

 

El 31 de maig i l’1 de juny, els nois i noies de cicle superior hem anat  de colònies al Mas Batllori (Pujals dels Cavallers). Han estat dos dies fantàstics plens d’activitats. Hem fet tres tallers molt interessants:

-Hem conegut molts aspectes de la vida dels ocells com, per exemple, com i on viuen. A la part pràctica del taller hem construït una casa-niu per a ocells per, així, ajudar a preservar el medi ambient i la seva fauna.

-Hem elaborat una colònia amb herbes aromàtiques que nosaltres mateixos hem anat a buscar al bosc. D’una manera senzilla i divertida hem creat un perfum amb alcohol i fulles de romaní.

-Hem descobert les característiques més importants dels rèptils i els amfibis, a partir d’una exposició d’animals vius de tot el món. Per acabar hem pogut tocar i agafar una serp!

Al Mas Batllori han estat molt amables amb nosaltres. Hem menjat bé i no hem parat de jugar. Ah! I no oblidem la sessió de discoteca que hem pogut gaudir tots junts!

Dos dies fantàstics de convivència, aprenentatge i diversió!