El dijous, dia 23 de maig, l’equip del Cor de Maria format per la Sílvia Nogareda, l’Andrea Sánchez, la Mellissa Montoya i la Judit Rio van participar a les semifinals del

“IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta” a l’Auditori Caixafòrum de Barcelona, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament.

Els fragments, que van ser interpretats per tots els participants amb una gran expressivitat, pertanyien al llibre de Sònia Fernández “La porta dels tres panys” que  representa una aproximació novel·lada al món de la física quàntica. Si bé la representació olotina no va passar a la final, (cal dir que els va tocar per sorteig un dels textos menys atractius) l’experiència va ser valorada molt positivament tant per les participants com pel centre educatiu.